Visitation

En visitations- eller afklaringssamtale tager 2 timer, og koster 995,-

Terapi

En terapeutisk samtale tager ca. 1 time, og koster 495,- Et forløb kan have meget varierende længde, alt efter hvad du eller I er udfordret af.

Vejledning

En vejledning tager ca. 1 time, og koster 250,- for studerende, og 995,- for ledere.

Foredrag

Jeg holder oplæg, foredrag og temadage i hele landet. Tid, sted og indhold kan vi koordinere over telefon eller mail. Mine foredrag varer ca. 1 time, og den efterfølgende dialog om emnet også en time, plus det løse… Et færdigt foredrag koster 4.000,- Et bestilt foredrags pris taler vi om, så henvend dig eller Jer om det, tak.

Kurser

Et introduktionskursus varer ca. 3 timer, og koster 5.000,- Et tilpasset og længerevarende kursus’ pris varierer efter tid og indsats, så henvend dig eller Jer om dette, tak.

Undersøgelser

En undersøgelse varer fra ca. 3 timer til uger. 3 timer koster 5.000,- En tilpasset og længerevarende undersøgelses pris varierer efter tid og indsats, så henvend dig eller Jer om dette, tak.

Lej en sociolog

Jeg kan lejes ind til interviews, reviewarbejde, eller lignende konsulent arbejde. 1 time koster 1.700,-

Adresse: Hvedebjergvej 22, 8220 Brabrand

Visitation, samtaler og vejledning finder sted på Hvedebjergvej 22, 8220 Brabrand. Det kan dog til tider være en fordel, at gennemføre samtalerne hjemme eller et andet sted. Dette aftaler vi i givet fald.

Kurser kan finde sted på Hvedebjergvej 22 for hold op til 10. Kurser bestående af hold med flere end 10 finder sted efter nærmere aftale.

Undersøgelser gennemføres i virksomhed eller organisation. Reviewarbejde finder sted på Hvedebjergvej 22, 8220 Brabrand.

Telefon: 21771077

Du er altid velkommen til at ringe til mig. Hvis jeg ikke svarer, kan du lægge en besked, og så ringer jeg tilbage. Står du med et absolut trængende og akut problem, er du velkommen til at ringe igen.