Familiesamtaler

Er der problemer i familien eller for barnet i skolen?

Jeg tilbyder familiesamtaler, og tager i disse udgangspunkt i den narrative familieterapi. Ud over familieterapiens gode begreber og praktiske metoder, har jeg desuden betydelig sociologisk viden om områderne: børn, familier, institutionsliv og arbejdsliv. De spiller alle sammen om, hvad det vil sige at være en familie i dag, og er derfor vigtige baggrunde i arbejdet med din eller Jeres familie.

En familiesamtale kan have mange former. Den kan foregå individuelt eller den kan foregå med udvalgte familiemedlemmer, eller med hele familien samlet. I forløbet skal familien helst samles på et tidspunkt, når den eller dem, som arbejder med noget er klare til at inddrage resten af familien.

Tidsforbrug

En individuel samtale tager typisk 1 time, mens en samtale med flere typisk tager 2 timer eller mere.