Individuel samtale

Hvad drejer det sig om?

De terapeutiske samtaler drejer sig ofte om sorg, ensomhed, tankemylder, stress, angst, frygt, PTSD, krise, separation, skilsmisse, konflikter i familieliv, med børnene eller på arbejdspladsen. Hvis du har brug for terapi om noget af det ovenstående, så henvend dig. (Klik her)

Forskellige samtaleformer

Jeg tilbyder både individuel samtale, familiesamtaler hvor familien er samlet og samtaler med børn og unge. Sammen undersøger vi forskellige konkrete situationer, og hvad de gør ved dig eller Jer. Vi undersøger så, om der er andre situationer, som peger på andre sindstilstande, der giver dig eller Jer mere energi, glæde og fokus. At blive opmærksom på denne forskel, og på at der ligger et uopdaget potentiale og venter, er afgørende for at man kan mærke sig selv, sætte grænser og træffe gode valg i sit liv; på kort sigt i hverdagen, og på lang sigt i hvilken retning, man ønsker ens liv skal tage.