Samtaler om vold

Voldsoffer?

Har du været udsat for vold? Direkte eller psykisk vold? Oplevelser med vold har ikke godt af at vente på retssager, forsikringsafgørelser, ventetider til behandling, osv. Jeg tilbyder både akut-samtaler og samtaleforløb, som afklarer, og som søger at dæmpe og begrænse skaderne.

Voldsudøver?

Har du været voldelig mod nogen? Og har du svært ved at overskue hvorfor? Døjer du med skyld? Vil du gerne ændre adfærd,og måske undskylde overfor familie og offer? Så tilbyder jeg samtaler, hvor vi arbejder med din volds historie, hvad den gør ved dig, og hvordan den overtager dine handlinger og dit liv. Vi kan også, når du er klar til det, invitere den eller dem, du har været voldelig imod til en eller flere genoprettende samtaler. I denne sidste del indgår både narrativ terapi og mægling mellem parterne.

Baggrund

Jeg har arbejdet fagligt med forskellige former for vold det meste af mit arbejdsliv. Jeg er uddannet sociolog med bl.a. individuel vold, familievold og større vold i fokus. Jeg har desuden en phd, hvor vold også var et centralt tema.

Pris

Priser svarer til priserne for terapi. Er du ung og/eller studerende, er prisen 250,-